Jag har fått en lägenhet!!

fick ett telefonsamtal för ett par minuter sedan...jag har fått en helt egen suupersöt lägenhet! det är en underbar etta på 41 kvm i nynäshamn. inflyttning under nästa vecka...är så lycklig!!! måste fortsätta flyttpacka nu, var bara tvungen att berätta den glada nyheten.

hm, just det, hinner inte packa så mycket till. ska träffa Anna nere på gymmet om en timme. det blir spinning och core. beroendeframkallande...haha. var där igår med.


nej, nu har jag mycket att stå i! full fart!

Fyller år idag!

Idag är det lilla Camillas födelsedag! jag blir hela 22 år gammal... hm, trodde först jag blev 23, men nej. 22 får duga ett år =)

har haft en trevlig dag hittills, med långpromenad med mamma och hunden på morgonen. efter min frukost på sängen som var supertrevlig. dagen har bestått i lite presentöppning, samt en tripp till ICA för införskaffning av deverse onyttigheter som ligger till grund för en trevlig middag som tar vid ikväll. bland annat en apelsin och chokladtårta på mandelbotten som jag har gjort (nästan) själv. en aning komplicerad, men är nog jättegod! (hoppas hoppas). ser fram emot middagen just nu...=)

de har även dykt upp lite andra glada nyheter i mitt liv, men jag återkommer med dessa. måste börja duka och fixa iordning sallader och liknande...

hoppas ni som läser ringt och sagt grattis, annars! =P

ha de bäst alla, hör av er om ni e sugna på lite tårta, kanske finns kvar till er med...;) puss

Gotland!

Nu har jag ÄNTLIGEN semester! har slitit för det här hela sommaren nu...

om ett par timmar sitter jag och 11 polare på båten mot Gotland! ska bli så suuuperkul! vi ska vara där under medeltidsveckan. bara festa, umgås o knata runt i medeltidskläder och ruffsigt hår...nice. men slvklart också sminka upp sig o dansa gärnet på något trevligt ställe! gotland har allt.

så nästa gång jag skriver är jag hemma igen. får hoppas diten inte går allt för fort...men 8 dagar hinner man göra mycket hyss på ;) lägger upp lite bilder då på veckans bravader när jag anlänt till fastlandet igen....=)

innan båten går ska jag även träffa Anette. hon kommer hit till nynäs. mycket trevligt =) vi ska ut o käka lite. plus att jag skulle få en för tidig födelsedagspresent =) gulligt av henne...får se va de e *spännande spännande*

Nä,nu ska jag fixa klart de sista. o förbereda mig inför båtresan =)

ha de gött!

RSS 2.0