jul imorgon...

....

fick ett telefonsamtal fran mamma idag. hon ville egentligen bara meddela att de snart skulle kla granen dar hemma... utan mig...
det ar just nu tisdag kvall har i Guatemala, dan fore julafton. ingen sno...ingen familj...INGEN UPPERSITTARKVALL MED BINGOLOTTO.

sitter och lyssnar pa Carolas julsanger pa youtube. om jag blundar sa ar jag hemma i sverige. jag kan se granen, mamma, pappa, lillebror...o sa hunden o katterna sa klart. och all go julmat.

maste erkanna att de kommer en o annan tar, for nar jag oppnar ogonen igen ar jag langt bort fran dem jag vill vara nara...


kommer sakert fa en trevlig jul enda, kommer jobba vilket jag inte har nagot emot. vi har julgran i baren, o de e mer julkannsla dar an nagon annan stans i stan. och jag har en valdigt speciell person vid min sida som finns dar hela tiden o gor allt battre.


vill onska alla mina vanner o familj en riktigt god jul! Ni finns med mig hela tiden...

god jul!

Konstutstallning pa torsdag...

...spannande!!

Har ar annonsen for utstallningen:



hehe, de har lite problem med att stava mitt namn, men va gor det! skitkul ska de bli! sa de bar av till Guatemala City pa Torsdag for att delta i utstallningen. lagger upp bilder fran den kvallen nar det ar over. lite nervos faktiskt...hehe

de har ar en av miniatyrenrna jag staller ut: (ej inramad vid fototillfallet) hehe, plus att bakgrunden ar en mindre attraktiv orange soffa. sa rakna bort det ;)



staller ut tva miniatyrer till, sa totalt tre. far se om jag saljer nagot. maste saga att huvudsaken ar mer att gora reklam for sig sjalv. att folk far upp ogonen for vad jag gor, som forhoppningsvis kan leda till storre saker i framtiden.

onska mig lycka till!


Abrazos

Forsta advent?

julen ar tydligen nara....what?!

jag som alskar julen!
pynta...sno...julgran...chokladaskar...kalle anka....

hm...
...de har gjorde jag pa forsta advent:




var e julen pa det har stallet!? hehe

naja, de e ju varmt o soligt iaf ;)



hoppas ni alla hade en mysig forsta advent.
trotts att ja inte kan greppa att de ar de snart ar jul, klagar jag absolut inte pa min forsta advent, kvar i Guate.

.......................................................................
a, foresten! nu ar det exakt tva manader kvar tills foraldrarna kommer hit. yeeiii!
..........................................

RSS 2.0