Tid for uppdatering!

ojojoj va lange sedan det var jag skrev sist! och mycket har hant...

..Mexico var fantastiskt! bilder ligger uppe pa facebook.

hann bara vara tillbaka hemma i Antigua i lite mer an en vecka, innan det bar av igen. denna gang: EL salvador! akte tre dagar pa en surfing/yoga/spanska - trip. (bilder fran den resan finns ocksa pa facebook)
var fruktansvart kul, men jaklar var trott man blev efter allt surfande. men manste saga att det gick himla bra! det som var mindre bra var att jag fick en oroninflamation fran all tid i vattnet. var sjuk i tva veckor med hog feber och kakade antibiotika...

men nu mar jag bra! jobbar galet mycket bara. ska sluta ett av jobben, att ha tva bar-jobb ar ett for mycket. vill aven ha tid att faktiskt plugga pa min spanska (som for ovrigt ar pinsamt dalig)
har aven planer pa att jobba mer pa min konst. yey! =)

annars rullar livet pa. insag igar att det faktiskt snart ar juni. ni har sommar i sverige! jaklar vad tiden gar fort. har varit har borta pa andra sidan jorden i snart 4 manader...galet...

var himla trakigt (och konstigt) att jag missade shlagern iar! har ALDRIG hant! nu gick de ju inte direkt bra for sveriges del, kasnke var lika bra...men jag hade garna dragit pa mig klackarna och glitterklanning och viftat med svenska flaggor...for den stammningen...saknar!
far se till att vara tillbaka i sverige till shalgern 2009!


utover det saknar jag alla dar hemma. kom och halsa pa! for jag har inte pengar att aka hem...hehe..hm..intressant


Hoppas allt ar bra dar borta i sverige. ta hand om varandre, och glom inte bort mig!

besos y abrazos

RSS 2.0