Vem fan har snott min mobil!!?? aahhh!

Nu är jag riktigt jäkla arg! Kan folk inte bara låta bli andras saker, och hålla sig till sina egna?! vänta, jag tar allt från början:
Igår var jag som bekant i Haninge och Shoppade med Anette. Det var verkligen supertrevligt! för att inte tala om de fynd jag gjorde! Tre par skor för 540:-! då ska tilläggas att ett av paren kostade 50:- ;)
Efter den trevliga eftermiddagen i Haninge tog jag en sväng förbi mina föräldrar i Ösmo. De ska åka bort på semester så ja ville hälsa på dem lite innan de åkte. Trevligt trevligt. Men det är nu som mobilproblemet börjar. Min kille kommer och hämtar mig, och jag är helt säker på att mobilen kommer in i bilen. Vi tar en sväng förbi systemet på vägen hem (mobilen tar jag inte med mig in) och sedan direkt hem. När vi kliver ur bilden hemma har jag inte min mobiltelefon!!!
Jag blev helt förvirrad och tänkte att ja msåte lagt den i nån påse/väska, men nej, den är borta! Eftersom jag haft den i bilen är det ända jag kan tänka mig är att den ramlat ur när vi klev av vid systemet (utan att jag hört det(!) ) och därefter har nån klåfingrig jäkel tagit den, slängt ut mitt sim-kort och använder den nu glatt själv!!!!

Jag är så förbannad!!! Vi åkte snabbt ner för att leta, men så klart, ingen telefon. Så om det är någon som vet var den finns, jag skiter i själva telefonen! Det är mitt sim-kort med alla telefonnummer jag vill ha tillbaka!!!!

Det känns så löjligt att de e på detta sett min telefon ska försvinna. Inte på krogen när man springer runt och har noll koll på väska, telefon osv. Nej då, den ska bara försigtigt hasa ur en bil! aaahhh....

Det var inte riktigt så här jag hade planerat min ända lediga dag denna vecka. Nåja, den avslutades iaf trevligt med lite god dricka på Freja med några vänner...



Det var allt om min gårdag. Idag regnar det. Gör inget för min del, för klockan två ska jag infinna mig på min jobb..jippi för att jobba helg. Men pengar blir det... Nej,dax att ta tag i att fixa lite mat, och att väcka pojken som gör alldeles rätt i att sova ut ordenkligt denna regninga lördag =)

Hoppas alla får en trevlig lördag kväll. Gör ni något roligt, tänk på mig som jobbar ;)
Take care!

Shopping med Anette! =)

Idag är det min ända lediga dag denna vecka. Och inte kan den spenderas bättre än att ägna sig åt lite shopping med en vän man inte sett på ett tag! UNDERBART! Känner verkligen att jag behöver komma bort en liten stund... Jag ser denna dag som en liten minisemester! =) hehe. Lite löjlig, jag vet, men har ingen semester förens vecka 32. ett tag kvar...

Bilder från eventuell fångst i form av ett par nya skor (hoppas, hoppas) och kanske lite annat trevligt kommer dyka upp när tid och lust finns. Nu måste jag duscha och klä på mig något trevligt =)

Hoppas alla får en underbar fredag! Take care!

Nybörjare

Jag har velat blogga ett tag nu. På tiden att jag tar tag i det! Hinner tyvärr inte skriva mer just nu. Men om någon funderar på vem denna filur är, så lägger jag upp en liten ego-bild:


RSS 2.0