förtvivlad...bedövad...

...vet inte vilka ord som bäst kan beskriva vad jag känner just nu...

ärligt talat tror jag inte att det finns något ord som passar...



För en vecka sedan 16/7 - 07 tog mitt förhållande slut. Förlovningen är bruten och ringarna ligger på hallbordet i den lägenhet jag längre inte bor i...



sover just nu i en gästsäng hos mina föräldrar. har lite kläder och skor i stora svarta sopsäckar nere i vardagsrummet. Bor jag här? nej. Lever jag här? svårt att svara på..

...jag är vid liv, och försöker ta mig igenom varje dag som kommer. men lever jag?


sorgen över att vi inte kan vara tillsammans är överväldigande. vet inte hur jag ska klara mig egenom det här...


Har ingen stans att bo, har ingen egen säng, till hösten har jag inget jobb...och jag har inte längre kvar den trygghet jag trodde alltid skulle finnas, min fästman.



orkar inte skriva mer nu...

Gårdagen...

...var jättelång!

jag vaknade 03.55 igår natt (natten till söndagen). Insåg att min pojke inte kommit hem från krogen än. absolut helt ok ( jag brukar själv dimpa hem på morgonkvisten) men det är det att jag har svårt att sova ensam... så jag försökte somna om...o somna om... men nej! det gick inte. efter en timme vaken insåg jag att de här var ju värdelöst. min klocka skulle ringa 05.50. skulle jag ens hinna somna om? svaret blev: NEJ!

pojken kom hem 05.45. vi snackade lite,sen gick han o la sig medans jag (högst ofrivilligt) gick upp för att göra mig iordning inför jobbet. var grymt hungrig också eftersom jag redan varit vaken i 2 timmar.

sen var det bara att snällt jobba de 14 timmar långa pass jag hade framför mig...har absolut inget imot att jobba länge, det var just att jag itne sovit heller som verkligen gjorde gårdagen till en enda lång pina... för med den stressen som var på jobbet igår (allt som kunde gå fel gjorde i princip det) så trodde jag (helt seriöst) att jag skulle få en mindre hjärnblödnind...

men men, hem tog jag mig vid 21.00 igår kväll (efter att ha handlat lite på vägen hem) hoch såg på film med pojken.
mysigt.



Idag är jag ledig,
vilket var det enda alternativet efter min på jobbet. ska nog cykla runt ringvägen. blir nog pick-nick i solen också. underbart! det är tänkt att min kille också ska med, men han sover fortfarande. ska nog smyga in och väcka honom....mohahaha.

...

......

nedstämd och trött.


...Men en kopp varm choklad gjorde det lite bättre.



Måste sova snart. Jobbar 07.00-21.00 imorgon. fick  ingen sömn igår natt. Måste sova...måste sova

gonatt

Ledig igår - jobbar idag

Igår var jag ledig! UNDERBART! Och eftersom det var min enda lediga dag denna vecka (jippi för 6 dagars veckor) så gjorde jag så lite som möjligt första delen av dagen...=) Tog sovmorgon till tio. Masade mig upp ur sängen, kokade en kopp te och kröp ner igen och satte på en film. så slappt...så skönt =) Plus att det spöregnade ute så jag hade ingen tvång på att gå ut...

Det var inte förens på eftermiddagen som jag började röra på mig. Cyklade snabbt av 5 km på motionscykeln. ville vara lite uppvärmd, för klockan 19.00 infann jag mig på gymet(!) har inte varit och tränat på...ja..ett tag. Min vän David är instruktör där så han fick med mig på ett provpass. Vi körde ett Core-pass. Intensiv mag och ryggträning i 30 min. Trodde jag skulle
avlida! Med gud så kul det var!! =) Har redan planerat att köra två pass nästa vecka. Tror jag hittat en ny hobby ;)

Efter träningen blev det en snabbis till affären. Behövde bananer och nått som gav lite energi. Jag köpte nya risifrutti som går att dricka.
Rekomenderas! Supergod!

Sen en snabbdusch och klädbyte, för klockan 21.00 skulle jag träffa min söta Helena och två vänner från hennes jobb nere i centrum. De käkade pizza medans hon och jag tittade på. Sen bar de av ner till hamnen för ett glas vin på Kroken
(cider blev det för mig). Satt där ett tag och snackade skit.
 
De två grabbarna skulle upp och jobba tidigt så jag och Helena gick hem till hennes mamma och bakade hallonpaj (hm, Helena bakade och jag åt choklad) ;) Supermysigt! Vi satt och snackade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Var välbehövligt för oss båda tror jag. Kom hem 02.10. Det var min lediga dag det =)


Idag
har jag mest tagit det lugnt. Hade tänkt cykla lite men kände mig lite varm (febergräns) så bäst att låta bli. NU laddar jag mest upp inför en helg av jobb. De har ringt och vill att jag jobbar dubbelpass söndag (7.00 - 21.30) istället för 14.00-21.00 som jag skulle göra. Får se om jag orkar...

Kom på att det är ju Fredagen den 13:e idag. Får se om det sker något negativt idag. Är inte direkt skrockfull, men de verkar de som bor i mitt område vara. Inte ett enda tvättpass var bokat idag i tvättstugan!! haha, alla andra dagar är överfulla. Hm, de kasnke är rädda för trättmaskiner...
Det negativa jag har märkt än så länge är att en ordinarie är sjuk i dag, så vi får in någon liten vikarie utan erfarenhet...jippi...blir att jobba för två ikväll. ..

Nä nu ska jag göra mig iordning. Börjar jobba 14.00. Take care!

Karlskogafavoriterna

För er som inte vet så har jag pluggat mediedesign i två år i den stora metropolen, Karlskoga. Jag blev färdigutbildad ni i juni vilket jag är mycket stolt över. Och jag hade inte klarat det utan de fantastiska människor jag träffade där! Utan deras stöd och hjälp hade jag hoppat av för länge sedan. Jag har dem att tacka för mycket. Tiden med dem har format mig till den jag är nu. De är vänner för livet.

Vi har gjort så mycket tillsammans. Pluggat, sett på (mängder) film, fikat, shoppat (blev lite av deras personliga stylist ;) ) skrattat, gråtit... och framförallt: FESTAT! =)


En av de trevligaste kvällarna vi fick tillsammans var vår sista middag/fest efter vi tagit vår examen. Det var en kväll med god mat, och ännu godare sällskap. Kvällen kantades av tal, galna påfund, mängder med god dricka och poserande i världsklass ;)

Tänkte dela med mig av lite (!) bilder från den kvällen, på mig och folket som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta.

 


Saknar er!

Helgens bravader

Jahopp, så här en regnig måndageftermiddag måste man ju börja fundera på vad det var man hade för sig i helgen igentligen..haha. Med tanke på hur ofantligt trött jag är måste jag haft jättekul...=)

Nej, men här har vi min lördagkväll i något nerkortad variant:
Eftermiddagen bestog av nagelmålande och klädesångest. Tillslut bestog min lördagsoutfit av: Gult klockat linne med massa svarta figurer på ,svarta tigths,
ett par färglada pumps (kilklack) och två par benvärmare (gråa och beiga). varmt och snyggt =) Och sedan så klart stora örhängen och ett enfärgat stort armband. Nice.

Väl redo körde min mycket snälla pojkvän mig till Anette och hennes kille i Högdalen där förfesten skulle infinna sig. Där blev det pizza (kyckling sallad för mig som försöker komma i form) och god dricka. Sedan åkte min pojke hem till nynäshamn för vidare festande med polarna här, medans jag och Anette drog igång med groggarna på allvar =)

Sedan blev det brottom! snabbt tunnelbana in till Stockholm och sedan promenad till stället vi skulle till. Vi stog på gästlistan men var tvugna att komma innan 23.30 för att komma in gratis. Och vi kom dit innan. Till kön! sen stog vi där i 10 min så vär framme vid vakten var klockan över halv. Jättelöjligt! Hann tyckte vi skulle betala 100:- Men av någon anledning (kanske en flört från Anette vet ej...haha) men så kom vi in gratis. Trevligt.

Väl inne drack vi drinkar och dansade ossordenkligt svettiga ända tills 03.00 när de stängde. Vi träffade även på ett gäng trevliga människor, som efter stängningsdax bjöd med oss på efterfest på Odenplan. Och mitt tåg gick inte förens 05.50. och hade ingen lust på att vandra runt inne i stan i flera timmar. Så vi drog dit! liten lägenhet men trevligt folk. Men efter nån timme tröttnade vi så vi gick på mat-jakt. En av grabbarna i gänget följde med. Var nog tur de för jag hade inte det bästa lokalsinnet vid den tidpunkten.

Tillslut fick magen i sig lite wok från 7-eleven så nöjd (trots blåsor och värk i fötterna) kunde man sätta sig på tågen och småsova den timmen de tar att åka hem. Ramlade in i lägeheten 07.30 på söndagmorgonen. Sov som en sten sedan i dock alldeles för få timmar.

Det var min lördag det. Anette, jag hoppas du kom hem ordenkligt =) Vi får verkligen göra om detta igen!



Idag har det varit en hel ok dag på jobbet. Skönt med tanke på hur trött jag varit. Nej, trots trötthet ska jag sätta mig på motionscykeln och trampa av en mil nu...är det tänkt... jag brukar bli piggare av att träna, så det är nog ingen dum idé...

Ledig Lördag!

Underbart! Idag är jag ledig! och tillomed imorgon också! =) Jag har inte varit ledig två dagar i streck sedan början av juni... Så hög tid för ledighet!

Idag har jag redan hunnit med att träffa Anna och Elin på en liten fika. Mcket trevligt! Har inte sett de båda på ett bra tag så de va nice. Efter det bar det iväg till Systemet ( =) ) och en liten sväng runt i centrum. Har precis kommit hem och funderar på att kanske börja med lite lunch.

Och ikväll blir det (förhoppningsvis om inget oväntat inträffar) utgång inne i Stockholm med
Anette! SUPERKUL! Får se om Helena hakar på också...*hoppas hoppas* =) Ska bli så underbart att gå ut o dansa, mingla och vara social. När man nu jobbar så mycket är det inte mycket folk man hinner se.

Så nu tänkte jag unna eftermiddagen till att måla naglarna, hoppas runt i lägenheten till litie trevlig musik och bara vara på toppenhumör =) Är lite trött dock så ska nog bärja med en powernap ;)

Ha en underbar lördag!

Favoritlåt

När jag har fastnat för något, så gör jag det ordenkligt. Tänkte dela med mig av min absoluta favoritlåt just nu, gjord av en av mina favoritgrupper Staind: Trippy


image3


Trippy
är en låt som väcker fram otroliga känslor inom en. För er som inte gillar rock (!) tycker jag verkligen att ni ska lyssna på den här. Rock är inte bara gap och skrik (som vissa verkar tro). Den här låten är bara kärlek!!

Nu ska jag springa iväg till jobbet. Puss på er!

Eternal sunshine of the spotless mind

Det regnar...

...och jag tvättar. men mellan mina turer ner till tvättstugan sitter jag och tittar på en av mina absoluta favoritfilmer:

Eternal sunshine of the spotless mind


image2



Det är verkligen en film jag rekomenderar! För att sno ord från David, det är verkligen en "må bra film". Jag har fastnat djupt för den och den berör mig. den får mig att fundera... och fundera är bra!

Ibland känns det som om livet bara rusar på och man nöjer sig med det. Men nån gång måste man stanna upp och fundera. Är jag nöjd med hur jag lever? Hinner jag umgås med de jag tycker om? vill jag umgås med dem jag umgås med? Och om man ska börja fundera kring tankarna i filmen, vill man radera ut folk ur sitt liv, bara för att de har sårat en, eller gått bort? Jag skulle abslolut inte vilja det...

För min egen del så umgås jag verkligen med dem jag tycker om. De som finns i mitt liv är just demm jag vill ha där. Hinner dock inte träffa dem så ofta just nu när jag i princip bor på jobbet. Fast ni som står mig nära, ni vet att ni betyder jättemycket för mig, även om jag inte hör av mig så ofta. Men det är något jag måste jobba på...

Nej, nu måste jag fundera ut hur jag ska hinna göra mig iordning, diska, laga mat, äta och tvätta klart all tvätt innan jag måste infinna mig på jobbet...hm...

...men jag är possitiv! Om inte solen lyser ute får man skina själv! =)



You can erase someone from your mind.
Getting them out of your heart is another story.

Lista på saker jag gjort/inte gjort

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon

( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit förälskad i en lärare
(x) skolkat

() legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende

( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor

( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen

( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) byggt en kärra

( ) pratat i telefon i mer än sex timmar i sträck
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja

( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan av andra anledningar
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov

( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken



Så nu vet nu lite mer om mig. hm, de va rätt mycket på den listan man har gjort..haha. och kysst en fisk, det var snarare en snabb puss, och jag var 7 år ;)

RSS 2.0