Utflyckt pa Spanska

Har precis kommit tillbaka fran en tripp med min lilla spanskalarare. Han tog mig med till nagra narliggande stader. Jatteroligt. var bl.a i San Antonio. och pa ett Macademia-plantage. (stavas nat at det hallet) Det ar en speciell not som de sedan gor allt fran godis till ansiktsmasker av. =)
Ar imponerad med att hela utflyckten var pa spanska, och jag fattade! (det mesta iaf). borjar forsta spanskan mycket btarre nu, men ar urdalig pa att prata. men men,det kommer vell med tiden...


image31image32


Bilderna visar San Antonio och ett Macademiatrad. lite otydlig, men man ska se sma grona notter...=)



Annars ar det full fart har. Har varit fodelsedagsfester, musik och massa jobb. Borjar komma in i jobbet mer o mer. Nojd! Spelade aven bongotumma under "open mic" pa Rainbow i Onsdags. Sa jakla roligt! Aldrig spelat infor folk sa dar forut, men de kommer garanterat handa igen. Helt fantastiskt. Var iof ratt full sa har ingen aning om hur de lat, men stammningen var fantastiskt och alla var supernojda och glada. Livet har ar toppen!

Och ikvall organiserar jag och Rebecka ett grill/poolparty uppe pa var solterass! Massa goda vanner, musik, mat och levande ljus under stjarnorna. Hoppas pa en toppenkvall =)

Vi har en pool =)

Nar de tva Svenskorna i huset (jag och Rebecka) far en ide, sa genomfor vi den! haha =)

I fredags blev det drinkar pa No Se som vanligt. Dar foddes snilleiden; vi behover en pool i huset! Sa i Lordags inhandlades denna underbara pryl pa Bodegonan:
image30

ser kanske inte mycket ut for varden, men nar det ar 30 grader varmt ar den en livraddare! Sa jag och Rebecka ordnade ett poolparty i Lordags eftermiddag med vindrinkar och annat gott. Dricka alkohol pa eftermiddagar, genialiskt!

Har fatt ett jobb!

Antligen har jag fatt ett jobb! saaa glad! Kommer numera jobba pa Kafka - ett Hostel-restaurange-bar-stalle. Himla trevligt. Gillar hur jag fick jobbet:

- "kan du spanska"? - "eh, ytterst lite tyvarr"
- "Har du jobbat i en bar tidigare?" - "eh, nej aldrig"

tva timmar senare var jag anstalld =) fantastiskt...haha


Sa Ikvall jobbar jag mitt forsta pass. utan tidigare erfarenhet, och utan att kunna spraket. kommer ga galant! eh, ja intressant kommer det bli iaf. Men jag har ett jobb, sa jag ar lycklig =)

Bakis!

ojojoj vad uttrakad jag var igar kvall! hade haft en underbar dag med spanska, traning (har faktiskt skaffat ett gymkort har! ) och yoga med Rebecka uppe pa solterassen. Fruktansvart nyttig dag.
men sen kom kvallen. Folket i huset sov, sa jag tog min situation i egna hander och knatade sjalv runt hornet till No Se. Luke jobbade sa holl honom sallskap lite. traffade aven en hel del annat trevligt folk. Har ar det inga problem att ga ut ensam, finns sa manga vanliga sjalar man kan vara social med. =)

Sen blev det helt plotsligt gratis tequila till alla!! Sa det gick som det gick. men kul var det! Min spanskalarare var kanske inte jatteglad pa mig i morse dock...haha. fast han skrattade mest at mig ;)

Ikvall ar det tankt att alla i mitt hus ska ga ut och ata tillsammans. Mysigt! far se till at pigga pa mig lite kanske....
Sitter har pa internetcafet och kakar bananchips. supergoda! har aven satt i mig nagra helt ok chokladkakor, och natt annat sott som ar odefinerbart, men smakade helt ok.

borde sluta vara bakis nu! =)

Varit i Antigua 15 dagar

Hola!

Har pa andra sidan jorden hander det sa mycket att ja helt glomt bort att skriva... sorry.
Kan inte saga mycket annat an att jag trivs jattebra! har nagra spanskalektioner i veckan, annar ar det mest drinkar och socialt umgange som galler. saknar faktiskt att jobba dock! Ska se till att fa borja jobba snart... ska aven borja gymma.

Jag bor i ett hus i Antigua som jag delar med fem helt stortskona personer! Luke fran Storbritanien, Anna och Christel fran Holland,  fran...USA tror jag. Och sa min svenska Rebecka.
Livet rullar pa har och har i nulaget inga planer pa att komma hem till sverige den narmaste tiden. Det enda som ar planerat ar att jag och Rebecka drar till Mexico ett par veckor i April. Sen atervander vi tillbaka till Guatemala efter det.

Lite  om vad som hant har min forsta tid gar att lasa i min resedagbok. Bilder fran mina tva forsta veckor ar nu antligen upplagda, finns aven dem i resedagboken!

image28image29



Jag och Rebecka pa Nokiate och pa Cafe No Se.

Lämnar landet imorgon bitti...

... så sista timmarna i sverige nu då. Har inte sovit så mycket senaste nätterna, och inte lär det bli mycke sömn den här natten heller. Åker mot Arlanda 06.00 imorgon bitti, söndag.

Igår
var det middag hemma hos mig. Tacos. Himla gott och det bästa sällskapet jag kunde ha! Det var med en klump i halsen man gick och la sig igår natt.



Vi ses igen


Sitter här lite småfrusen med min nya skyddsängel runt halsen. En ängel jag fått från en annan ängel i mitt liv. En ängel jag tror behöver en viskning för att komma i rätt riktning. En viskning från oväntat håll. Hårda ord och hög röst är inte det som får ett vilset sinne att lyssna...

Fast oavsett om jag befinner mig på andra sidan Atlanten eller sittandes frysande bredvid dig på en kall busshållplats i Ösmo centrum årstid efter årstid, så finns jag alltid nära. Alltid.


Vi ses igen


"Det är inte ok!" - Och ibland är det faktiskt så. Ta det lugnt, ta ett steg tillbaka och öppna dina sinnen för nya intryck och människor. Och du vet att nyckel i denna mening ligger i NYA.

"Det är som om jag skulle tvinga dig äta glass!" - Nja, inte riktigt hjärtat. Men jag förstår din poäng. Du vill mig väl, och det värmer. Älskar dej så mycket!


Vi ses igen





Nästa gång jag skriver kommer jag befinna mig i Guatemala! Hoppas den långa flygresan kommer gå bra, toknerös nu! Hur skall detta gå!


RSS 2.0