Är snart i Guatemala!!!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag och min fina Helena lämnar detta höstrusk till sverige för ett betydligt varmare GUATEMALA!

Kan inte fatta att vi verkligen ska åka! En sådan här resa har jag drömt om länge. Och den kunde inte ha kommit lägligare... Ska bli helt underbart att komma bort ett tag, och få in nya intryck och förhoppningsvis en mängd inspiration.

image26

Vi befinner oss på andra sidan jorden 4-26 oktober. Jag kan då endast nås via mail (i den mån jag får tag på en dator och inte är uppe och klättrar på en vulkan eller liknande). För er som står mig nära och något akut inträffat, har mina föräldrar ett telefonnummer där jag kan nås på.

Jag är lite nervös över att få malaria, bli magsjuk eller bortrövad lokalbefolkningen...haha. men får hålla tummarna att man kommer tillbaka till sverige i det skick man åkte (plus en fin solbränna) =)

image27
Hm, nya maten?

Ha det så bra hemma i Sverige nu i oktober. jag kommer säkert få lite hemlängtan så ni får gärna skicka ett mail till mig eller så om ni har tid =)

Take care



RSS 2.0