4 dagar kvar...

...tills jag (lokal tid) landar i Guatemala city(!). Svensk tid borde det innebära runt klockan 05.00, måndag morgon. Så när eran arbetsvecka startar för fullt kommer jag virra runt i ett land helt ensam på andra sidan jorden och bara hoppas på att allt har gått som det ska...haha.

För idag har jag fått bekräftat att jag både blir hämtad från flygplatsen och att nycklarna till huset där jag ska bo följer med samma person. Så då är det bara att flytta in, mitt i natten i ett hus där det redan bor 5 okända personer. Kommer bli himla spännande! Hur som helst känns det skönt att jag har någonstans att ta vägen när jag landar. Bra!



Denna resa blir bara mer verklig för varje dag jag kommer närmare avfärdsdatumet...Hjälp! haha, hur ska detta gå egentligen?!

Sista dagen på jobbet!

Är såå trött! jobbade 14 timmar i går, och 14 timmar idag. Men det gör ingenting, för idag bestämmde jag att jag inte tänker jobba mer! Så nu ska jag bara jobba de 9 timmar jag har kvar på detta långpass, sen är det slut på detta jobb för ett bra tag! Känns så skönt! =)

Så nu kan jag helt och fullt koncentrera mig på att fixa allt inför resan! Men jag kommer sakna mina tanter... Jag spenderar ju mer tid på jobbet än med vänner och familj, så de är ju en del av min vardag. En stor del av mitt liv. Så trots jobbiga dagar med hårta ord och rivmärken, kommer jag sakna dem...


Sitter på jobbet...

...och vill gå hem nu. Slutar 21.30. Snart så! =) Jobbar nu Fredag och dubbelpass Lördag o Söndag (7.00-21.00) Så ingen lär se röken av mig under helgen....suck! Men men, det är såå värt det. För snart lämnar jag mitt arbete för betydligt varmare breddgrader. Dagar kvar tills jag flyger till Guatemala: 10!

Börjar bli lite nervös nu. Men har fixat en gigantisk ryggsäck. Ska provpackas imorgon (innan jobbet) så ja vet om ja får med mig allt. Den måste väga under 20 kilo också... Kan nog nu redan i förväg säga att ja lär få packa ur en hel del kläder...;) haha.

Nej, tillbaka till arbetet! Trevlig helg!

Nedräkningen har börjat!

Idag har jag äntligen fått svar på de viktigaste blodproven jag tagit. Och de kom tillbaka: Negativt! Så nu kan jag äntligen 100% fokusera på mitt livs resa som går av stapeln om: 11 dagar!

Har varit så nervös senaste veckorna över provsvaren att jag inte kunnat njuta ordenkligt. Men nu när allt är bra, kan jag börja nojja över de faktum att jag faktiskt ska åka! Helt galet! Tror att det inte har sjunkit in förens nu. Jag ska faktiskt åka till andra sidan jorden helt på egen hand. Vara långt borta från alla dem jag tycker så mycket om... Hur ska det gå?!

Visst, jag känner av hela mitt hjärta att detta är rätt. Detta är verkligen något jag vill göra. Men satan vad nervös jag börjar bli..haha

Fixar och trixar

Har varit lite lagom ambitiös idag. Mest sittit i telefon och kollat upp saker. Ringtde bl.a till Guatemalanska ambasaden och kollat upp att jag får komma in i Guatemala trots att jag bara har en enkelbiljett. Inga problem tydligen. Fick fram denna information med min otroligt briljanta engelska...haha

Ska nu kolla upp försäkringar och allt annat som står uppradat på min "att göra-lista". Men ska nog göra mig någon god middag först. Är hemma hos föräldrarna så de blir till att plundra kylskåpet, toppen! =)

Finns inte mycket mer att tilllägga just nu. Börjar blir lite förskyld och hängig dock, men ignorerar det för tillfället.

Så mycket har hänt...

...sedan sist jag skrev! vet inte vart jag ska börja... men här är en snabb sammanfattning:

Resan till Guatemala i höstas: Helt fantastisk! inspiration, glädje, vulkaner, underbara människor... listan är lång! hur som helst var det den bästa resan någonsin. så många oförglömliga upplevelser och intryck. (bilder finns på facebook)

Efter jag kom hem:
November: jobba..träna..jobba... och en tripp till Örebro med tjejerna. Underbar helg! Bokade även en resa tillbaka till Guatemala!
December: jobba..jobba..träna. var nere i en svacka i början av månaden men som gick över lagom itill julen. Blodprov och annat togs på sjukhus. Måste ta reda på varför jag är yr hela tiden...Nyår firades i Örebro.
Januari: jobba jobba... Nojja över provsvaren (har fortfarande inte kommit)... nojja över resan, allmän ångest och längtan, ett par utgångar inne i stan och många svettiga timmar på gymmet. Body pump, spinning och core är mina nya beroenden!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Nu är det alltså endast två veckor kvar tills jag åker tillbaka till Guatemala! Åker själv denna gång eftersom ingen annnan hade möjlighet att följa med, tyvärr... Datum för avfärd: 3 Februari, 9.00. När jag återvänder tillbaka till Sverige vet jag inte. Har ingen  biljett hem...

Håller nu på att kollar upp försäkringar, ambasader och en mängd annat som måste styras upp innan avresan! (har föresten gjort otroligt fina listor och mind-maps för att ha någon form av koll på läget =) ) Ska även styra upp någon form av resedagbok så ni vet att jag lever och vad jag sysslar med om dagarna.


Hög tid att sova! har varit smått bakis hela dagen (ingen hitt föresten att köra core och spinning i det tillståndet kan meddelas(!)) så lite sleten är man.

Natti natti!

RSS 2.0